Petitfours - E-boetiek voor kleine mensen (0 tot 14 jaar)

Verkoopsvoorwaarden

Door een aankoop te doen bij petitfours ga je akkoord met volgende verkoopsvoorwaarden.

Petitfours is een webwinkel voor kinderen van 0 tot 14 jaar met als btw nummer BE0682.356.002

Petitfours tracht de informatie op de website zo correct mogelijk weer te geven. Voor eventuele onjuistheden kan petitfours niet aansprakelijk worden gesteld.

Bestellen en betalen
Als je klikt op het winkelwagentje dan verschijnt je bestelling. Hier kan je steeds veranderingen aanbrengen. Niets is definitief zolang je niet betaald hebt.
Indien je tevreden bent met je bestelling kan je overgaan tot betaling. Dit kan via:
  • Overschrijving: je ontvangt van ons een bevestigingsmail met hierin de betaalvoorwaarden. Je bestelling wordt 8 dagen gereserveerd, hebben we dan nog geen betaling ontvangen dan worden de artikelen weer online geplaatst. Houd dus rekening met een langere levertijd omdat het langer duurt vooraleer wij jouw betaling hebben ontvangen.
  • Online banking (Kbc), bancontact/mistercash d.m.v ogone (beveiligde betalingen via internet)
  • Kadobon: er staat een code op deze bon die je kan ingeven bij de betaling. De code wordt rechtstreeks verrekend met het verschuldigde bedrag.

Het is mogelijk dat een artikel voor 2 klanten wordt besteld, in dit geval zal de klant die laatst bestelde verwittigd worden en kan er samen gezocht worden naar een oplossing.
We houden eraan je betaling binnen de 3 werkdagen na het plaatsen van je bestelling te ontvangen. Indien dit niet het geval is, behouden we ons het recht je bestelling te annuleren.

Prijzen
De prijzen die gelden zijn deze die op de dag van bestelling op de website vermeld staan.
De prijzen zijn inclusief 21% Btw en exclusief eventuele verzendingskosten.
Solden worden aangekondigd per nieuwsbrief.

Verzendingskosten

België: € 4,25 voor bedragen onder € 45. Vanaf € 45gratis verzending.
Nederland: € 6,25 voor bedragen onder de € 65. Vanaf € 65 gratis verzending.
Frankrijk: € 8,25 voor bedragen onder de € 65. Vanaf € 65 gratis verzendig.
Andere EU landen: € 9,25 voor bedragen onder € 200. Vanaf € 200 gratis verzending.
Voor andere landen mag je steeds contact met ons opnemen: info@petitfours.be

Levertijd

België: 2 à 3 werkdagen
Nederland en Luxemburg: 4 à 5 werkdagen
Andere EU landen: 6 à 8 werkdagen
Voor eventuele vertragingen van de levering zijn wij niet verantwoordelijk.

Ruilen/retourneren

Indien het product niet voldoet aan je verwachtingen (maat, kleur, kwaliteit, …) dan horen wij dit graag schriftelijk van jou binnen de 10 werkdagen via: info@petitfours.be. (Indien wij binnen deze tijd niets van je hebben gehoord, gaan we er vanuit dat je tevreden bent met uw aankoop.) Wij zullen je dan vragen om het artikel terug te zenden binnen de 3 werkdagen en dit in onbeschadigde en ongebruikte toestand met aangehechte labels. Retourzendingen kunnen geweigerd worden indien niet aan de voorwaarden werd voldaan.
De retourzending is voor eigen rekening. Het betaalde bedrag (de eventuele verzendingskosten uitgezonderd) wordt teruggestort binnen de 10 werkdagen.
Soldenartikelen worden terugbetaald via een waardebon.
Geplaatste bestellingen die reeds werden voldaan, en toch worden geannuleerd vooraleer de goederen worden opgestuurd, kunnen geannuleerd worden. Het voldane bedrag wordt dan genoteerd bij de klantenkorting, en zal in mindering gebracht worden bij een volgende bestelling. Het geld wordt niet cash terug betaald.

Suggesties of klachten

Hebt je suggestie of klachten over onze producten dan horen wij dit graag van je via info@petitfours.be. Wij hebben graag tevreden klanten en op deze manier kunnen we hopelijk tot een oplossing komen.